Közúti baleset

Busz és kisbusz ütközött össze a szabolcsi Geszterédnél, ketten meghaltak

Egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat ütközött kisbusz ütközött össze a Geszteréd és Nagykálló között hétfő délután, a balesetben a kisbuszban ülők közül két felnőtt a helyszínen életét vesztette.

2016.09.05 17:44MTI
MTI Taipusz Attila

Ezt a tájékoztatást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei rendőr-főkapitányság adta.

A www.police.hu oldalon olvasható rendőrségi közlés szerint az ütközésben két ember súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

Dóka Imre megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a sérülteket jelenleg is mentik a tűzoltók. A helyszínre mentőhelikopter indult.

A helyszínelés ideje alatt a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.