Rendőrség

Az Andrássy út és a Nagymező utca sarkán árulták a drogot

Nem számoltak a térfigyelő kamerákkal, így a rendőrség hamar kiérkezett a helyszínre.

2016.08.10 10:59Havariapress

A fővárosi VI. kerület térfigyelői az elmúlt éjszakák egyikén figyeltek fel két emberre az Andrássy út és Nagymező utca kereszteződésében, akik kábítószert kínáltak megvételre az arra járóknak.

A helyszínre küldött járőrök perceken belül elfogták őket, a rajtaütéskor éppen három külföldi férfi vásárolt tőlük.

A ruházatátvizsgálás során a fiatalabbik férfi az alsónadrágjából önként átadott majdnem tíz grammnyi amfetaminszármazékot egy zokniba rejtve, valamint egy nejlon tasakban további 2, 9 gramm zöld növényi törmeléket. Idősebb társánál a kábítószer-kereskedelemből származó készpénzt találták meg és foglalták le a rendőrök.

A 21 éves pilisi és a 31 éves monori lakost is előállították a VI. kerületi kapitányságra, ahol mindkettejük ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.