Drogügy

Biofüvet és kristályt is árult a két díler

Házi őrizetbe helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint többféle tiltott pszichoaktív szert is árusított a Józsefvárosban; elfogásának hírére egy társa is feladta magát.

2016.07.25 14:23Havariapress

A nyomozás adatai szerint a két férfi az elmúlt időszakban napi szinten árult ,,kristály" és ,,biofű" nevű kábítószereket egy VIII. kerületi, Bezerédi utcai lakásban. Egyiküket múlt pénteken egy józsefvárosi benzinkúton fogták el az egyenruhások, majd előállítása után gyanúsítottként hallgatták ki. A nála tartott házkutatáskor több mint 100 gramm kábítószergyanús anyagot, készpénzt, gyógyszeres üvegeket, kábítószergyanús anyaggal szennyezett kanalakat és mérleget foglaltak le. A férfinak egy bűntársa is volt, aki az elfogás híréről értesülve, szombaton önként feladta magát. A bíróság az elsőként elfogott férfit a mai napon házi őrizetbe helyezte, míg a másik gyanúsította a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.