Tragédia

Életét vesztette egy kisgyerek Recsken, őrizetben a szülők

Őrizetbe vették a rendőrök azt a fiatal recski párt, akiknek két hónapos gyermeke eddig tisztázatlan körülmények között, ám vélhetően erőszak miatt életét vesztette a helyi rendelőintézetben.

2016.06.04 08:14Havariapress

A rendőrségre csütörtökön kora reggel érkezett bejelentés a Heves megyei település egyik egészségügyi intézményéből, miszerint ott egy, a szülei által ellátásra bevitt, két hónapos gyermek életét vesztette. Az eljárásban idegenkezűségre utaló körülmény merült fel, melyet az orvosszakértő elsődleges véleménye is megerősített, ezt követően a nyomozók előállították a gyermek 19 éves anyját és 21 éves apját, majd mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyben halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja merült fel a két szülővel szemben, akiket ezért a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.