Még nem ismerte be

17 éve történt gyilkosságot derítettek fel - Képek, videó!

Tizenhét évvel ezelőtti gyilkosság miatt indítottak eljárást a rendőrök a napokban egy fővárosi férfi ellen Bács-Kiskun megyében, a gyanúsított egyelőre nem ismerte be a terhére rótt bűncselekményt.

2016.06.01 11:22Havariapress
police.hu

A rendőrségre 1999. szeptember 16-án reggel érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy találtak egy női holttestet Kecskeméten, a Szent István-város egy erdős területén.

police.hu

A helyszíni szemle egyértelművé tette, hogy a 31 éves kiskunfélegyházi nő bűncselekmény áldozata lett, halála előtt meg is erőszakolták, majd kirabolták, de az elkövető kilétét nem sikerült megállapítani, ezért a nyomozást másfél év után fel is függesztette a rendőrség.

police.hu

A technikai eszközök és lehetőségek fejlődésének köszönhetően azonban a nyomozók nemrégiben azonosították a feltételezett elkövetőt, akiről kiderült, hogy másik erőszakos, vagyon elleni bűncselekmény miatt jelenleg is előzetes letartóztatásban van.

police.hu

A fővárosi lakost ezt követően gyanúsítottként hallgatták ki ebben az ügyben is. A férfi ezidáig nem ismerte be a bűncselekmények elkövetését; az ügy nyomozása jelenleg is folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.