Terror

Bombariadó a Liszt Ferenc reptéren - kiürítették a 2A terminált

Gazdátlan, gyanús szatyorra lettek figyelmes a reptéren, amit közvetlenül az indulási szinten található egyik check-in pulton hagytak ott.

2016.05.24 08:59ma.hu

Kedd reggel ki kellett üríteni a Ferihegyi 2A terminált, miután egy gazdátlan szatyorra lettek figyelmesek az indulási csarnok egyik pultjánál. A ma.hu információi szerint az embereket azóta már visszaengedték a terminálba, és megkezdték a tranzitban a tulajdonos felkutatását. Az elmúlt időszakban szinte rendszeresek a bombariadók, számos esetben a reptéri személyzet még időben megtalálja a magukra hagyott csomagok és bőröndök gazdáit, de ha ez nem sikerül a szabályzati előírásoknak megfelelő forgatókönyv szerint, akkor kénytelenek kiüríteni az adott terminált. Sajnos a gyakorlat szerint a reptéri személyzetnek többször, szóban majd hangosbemondón is fel kell szólítania az utazókat a magára hagyott csomagokra, ennyi idő alatt elképzelhető, hogy bekövetkezne egy terrorcselekmény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.