Mindenki kifelé!

Bombariadó a budaörsi Auchanban!

A vásárolni szándékozók fizetni sem fizethettek, mindent ott kellett hagyniuk.

2016.04.02 15:17ma.hu

A Hirado.hu munkatársának helyszíni tudósítása szerint az áruházban három óra előtt néhány perccel először a munkatársakat gyűjtötték a húspult köré, majd a vásárlókkal is közölték, hogy "technikai okok miatt" el kell hagyniuk az épületet.

A beszámoló szerint a vásárolni szándékozók fizetni sem fizethettek, mindent ott kellett hagyniuk, ezért most a szomszédos hipermarketben próbálkoznak. Cikkünk folyamatosan frissül.

Az Index azt írja, délután negyed három-fél három körül a névtelen bejelentés miatt kiürítették a Decathlont és és az Ikeát is. A rendőrség szóvivője a bombariadó tényét megerősítette a portálnak, és elmondta: folyik az épületek teljes kiürítése, majd megkezdik az átvizsgálásukat, ha kell, tűzszerészek segítségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.