Több mint 10 gyerek sérült meg a balesetben

Leszakadt egy kötélháló a csillebérci kalandparkban, gyerekek sérültek meg

Egy kisfiúnál gerincsérülésre gyanakodtak a mentősök.

2016.05.22 18:43MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Tizenhárom tíz év körüli gyermek sérült meg a csillebérci kalandparkban, többségük csak zúzódásokat szerzett, egy kisfiúnál azonban gerincsérülésre gyanakodtak a mentősök, akit a Péterfy Sándor utcai Kórház baleseti osztályára vittek - tájékoztatta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-t.

A Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban vasárnap délután egy fák közé kifeszített kötélháló szakadt le.

Győrfi Pál hozzátette, hogy minden sérült gyermeket kórházba vittek röntgenvizsgálatra, a kisebb csontrepedések kiszűrésére. A helyszínre hat mentőegységet riasztottak - mondta.

A kalandpark egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást a balesetről.

A kalandpályát a Challenge Forever Kft. magyar cég üzemelteti, amelyet Magyarországon és Kelet-Európa más országaiban erdei akrobatikus élményparkok építésével és üzemeltetésével foglalkozik.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.