Teljes útzár a baleset miatt

Permetező jármű borult fel Vértesbogláron

A mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

2016.05.22 14:35Havariapress

A Fejér megyei települést a szomszédos Bodmérral összekötő mellékúton vasárnap kora délután, két óra körül haladt egy permetező kocsit vontató traktor, amikor a vontatmánya eddig ismeretlen okból felborult.

A tartályban nem volt veszélyes anyag, vízzel volt feltöltve, és személyi sérülés sem történt, de a balesetet szenvedett jármű teljes szélességében elzárja az érintett útszakaszt.

A műszaki mentést a bicskei önkormányzati tűzoltók végzik, csörlővel állítják a kerekeire a járművet; a beavatkozás idejére az utat lezárták, a közlekedőket mellékutakra terelték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.