Büntetés

Felfüggesztettet kapott a mentőkre támadó férfi

Egy év, két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélték jogerősen azt az érdi férfit, aki megrúgott, illetve megharapott mentősöket.

2016.05.18 10:05MTI

A Budaörsi Járásbíróság kedden egy év, két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte jogerősen azt a férfit, aki januárban egy mentőápolóra és a mentőautó vezetőjére támadt Érden - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Gyugyi Csilla közölte: a Budaörsi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt állította bíróság elé a férfit.

A szóvivő felidézte: a vádlott januárban az utcájában részegen rosszul lett, ezért egy járókelő értesítette a mentőket. Amikor a mentőkocsiban megkezdték az ellátását, a férfi egyre agresszívebben viselkedett.

A mentőápoló és a mentőautó vezetője megpróbálta leültetni, de a vádlott egyiküket megrúgta, a másiknak pedig megharapta az ujját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.