Farkast kiált...

Félmillió forintot ér a bíróság bombafenyegetője

A szolnoki rendőrségre az elmúlt három hónap alatt négy olyan telefonos bejelentés is érkezett, melyben a telefonáló azt állította: bomba fog robbanni a Szolnoki Járásbíróság épületében. Robbanóeszközt egyik esetben sem találtak.

2016.05.13 11:44Havariapress
police.hu

A szolnoki rendőrségre az elmúlt három hónap alatt négy olyan telefonos bejelentés is érkezett, melyben a telefonáló azt állította: bomba fog robbanni a Szolnoki Járásbíróság épületében. Robbanóeszközt egyik esetben sem találtak a helyszínen, ám a telefonálót sem tudták eddig azonosítani, viszont az utolsó bejelentés időpontjában, április 27-én délelőtt egy fényképfelvétel készült róla, amit a rendőrség most közreadott - bár sokat nem látni rajta. Kérik, hogy aki a bűncselekménnyel, az elkövető, illetve a képen látható kerékpáros személyével kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzék személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél, illetve hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívószámok valamelyikét. A nyomravezető részére a megyei rendőrfőkapitány ötszázezer forint nyomravezetői díjat is kitűzött, és szükség esetén az eljáró hatóság vállalja, hogy intézkedik a tanú védelméről. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, ugyanakkor fenntartja a díjkitűzés visszavonásának jogát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.