Állatkínzás

Megkínoztak és kivégeztek egy ártatlan gólyát Jászapátiban

A megölt gólya minden évben visszatért Jászapátiba, az iskola udvarán szokott rovarokat gyűjtögetni költő párjának.

2016.05.09 22:44ma.hu
hirdetés

Brutálisan összevertek és megöltek egy gólyát Jászapátiban. Az állat tetemét a jászapáti Szent Imre Katolikus Általános Iskola udvarán találták egy Facebook-poszt szerint.

Az megkínzott gólyáról a Jászapáti én is szeretlek nevű csoportba töltött fel fotókat egy helyi lakos. A madár lábát eltörték, fejét szétzúzták, a szétvert tetemet a kerítés mellett hagyták.

A posztoló azt írta, hogy a megölt gólya minden évben visszatért Jászapátiba, az iskola udvarán szokott rovarokat gyűjtögetni költő párjának. A poszt szerint a madarat az iskola műfüves focipályájára "rendszeresen a kerítésen keresztül beugráló horda" ölhette meg.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kérdésünkre azt közölte, hogy az ügyben egyelőre nem indult büntetőeljárás. Holnap állatorvosi vizsgálatot végeznek majd az állaton, annak fényében döntik el, hogy indítsanak-e eljárást.

Az iskolában nem vették fel a telefont, és az igazgatót sem sikerült elérnije az Indexnek a mobilján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.