Agyonvertek egy kutyát

Állatkínzók állhatnak a bíróság elé Borsodban

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a két fiatal férfival szemben, akik a gyanú szerint agyonvertek egy kutyát egy észak-magyarországi faluban.

2016.04.29 14:13Havariapress

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Detekről tavaly július 19-én értesítették a rendőrséget arról, hogy a faluban valakik agyonvertek egy kutyát.

Az ügyben az encsi rendőrök indítottak eljárást, melynek során megállapították, hogy a bűncselekményt egy 20 éves és egy 18 éves helyi lakos követte el, s az állatot egy bottal verték össze, olyan durván, hogy az belehalt a sérüléseibe.

A nyomozást a rendőrség a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségnek, állatkínzás megalapozott gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.