Több autóban és egy épületben is kárt okozott

Feladta magát a gyújtogató

Önként jelentkezett a rendőrségen az a férfi, aki a gyanú szerint több autót és egy épületet is felgyújtott az elmúlt hónapokban Cegléden és Nagykőrösön.

2016.04.07 12:38Havariapress
police.hu

A nyomozás eddigi adatai szerint a Pest megyei városban először tavaly szeptemberben adott megbízást egy 46 éves férfi egy ismerősének arra, hogy gyújtsa fel egy haragosa gépkocsiját.

Az illető 2015. október 31-én éjszaka talált erre alkalmat, amikor behatolt a sértett ingatlanára, majd benzinnel lelocsolta a gépkocsit és lángra lobbantotta azt.

Ezt követően a megbízó újabb gyújtogatásokra adott utasítást a 42 éves férfinak, aki ez alapján tüzet okozott egy kft. nagykőrösi telephelyének egyik épületében, más alkalmakkor pedig további két gépkocsit is felgyújtott Cegléden.

A több hónapos nyomozás eredményeként a rendőrök múlt héten szerdán elfogták a gyújtogatások feltételezett megbízóját, a végrehajtó ellen pedig körözést adtak ki. A 42 éves férfi végül e héten szerdán önként feladta magát a városi kapitányságon, ahol őt is őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.