Ciki lebukás

El akarta lopni a raliautót, de pechére nem tudta beindítani

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki megpróbált ellopni egy raliautót Oroszlányban, de nem tudta beindítani a gépkocsit, ezért elmenekült a helyszínről.

2016.04.07 07:22Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei városban kedden késő este próbált meg ellopni egy akkor még ismeretlen tettes egy, a város területén leállított sportautót. Miután kinyitotta a kocsi ajtaját, a tettes megpróbálta beindítani a gépkocsit, majd miután többször is sikertelenül próbálkozott, dühében megrongálta az autó indítószerkezetét, letörte az index- és ablaktörlő-kapcsolóit, végül a hátsó ülésen talált bukósisakot magához véve elmenekült a helyszínről. Az esetről értesített nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett tettest és előállították a városi kapitányságra. A fiatalember beismerő vallomást tett, melyben azt állította: hirtelen jött ötlete volt, hogy kipróbálja az autót, ezért akarta beindítani azt. Kiderült az is, hogy a 26 éves helyi lakos férfi még soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.