Nem egy lángelme...

Motoros fűrészt akart lopni - a rövidnadrágjába csempészve

Nem vall túl éles elmére, ha valaki egy teljesen szokványos rövidnadrágba dugva próbál észrevétlenül, sőt, feltűnés nélkül kisurranni egy barkácsboltból - valaki mégis megpróbálta.

2014.11.12 18:00ma.hu
Fotó: LiveLeak

Vagy rossz zsákmányt pécézett ki, vagy másik ruhában kellett volna mennie, de a rövidnadrágba rejtett láncfűrész semmiképp sem bizonyult jó ötletnek. Pedig majdnem sikerült, mondhatni, csak egy hajszál hiányzott, hogy a polctól takarva sikerüljön kicsempésznie a 28 éves Anthony Ballardnak a szerszámot a floridai üzletből, de az a hajszál igencsak vastagnak tűnt. Ahhoz épp eléggé, hogy az egyik alkalmazottnak szemet szúrjon a furcsán dudorodó nadrág, így hát üldözőbe vette a tolvajt.

A férfi a bolt előtt még fel tudott pattanni egy biciklire - az nem derült ki a helyi beszámolókból, hogy a sajátja volt-e vagy azt is az alkalom örömére kötötte el -, de aztán a fűrész annyira akadályozta őt a tekerésben, hogy inkább eldobta egy erdős részen és azt tervezte, hogy később visszatér. Ezt egyébként meg is tette, csakhogy akkor már a rendőrök is lesben álltak és nyakon csípték a kontár tolvajt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.