Kábítószer

Újabb díler őrizetben

Kábítószer-kereskedőt fogtak el Mezőcsáton, a 39 éves férfi több alkalommal adott el új pszichoaktív anyagnak minősülő zöld növényi törmelékeket főleg fiatalkorú fiúknak.

2016.03.31 12:53MTI

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint előfordult olyan eset, amikor a díler hozzátartozója adott bódító anyagot egy mezőcsáti diáknak, aki rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. Az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak - tette hozzá.

A most elfogott és őrizetbe vett férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárárs.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.