Kábítószer

Brutális mennyiségű drogot találtak egy dílernél Budapesten

Hetvenhétmillió forint értékben mintegy 27 ezer ecstasy tablettát, 3,9 kilónyi marihuánát, 11,2 kiló amfetamint, 3,7 kiló hasist, 50 gramm kokaint és 109 gramm kristályos kábítószert találtak és foglaltak le a rendőrök a fővárosban.

2015.12.30 12:13MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint az ügy egyik gyanúsítottját, B. Mátyást a Márvány utcában igazoltatták, és nagyobb mennyiségű kábítószert találtak nála. A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy Torbágy utcai lakásban S. Krisztiántól vett át ecstasyt, kokaint, marihuánát és amfetamint.

S. Krisztián lakásán a rendőrök nagy mennyiségű, különböző fajtájú kábítószerre bukkantak, és lefoglaltak több százezer forint értékű készpénzt, digitális mérleget, valamint a szer csomagolásához szükséges tasakokat is.

A rendőrség kezdeményezte a két gyanúsított előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.