Hiába fogják el a dílert...

Zacher Gábor: a kábítószert vásárlókon múlik, hogy működik-e az üzlet

Hiába fogják el a "dílert", amíg van kereslet, addig jön helyette másik. A vásárlói oldalon van szükség értékrendváltozásra, hogy "merjenek jó döntést hozni" az emberek.

2016.01.30 20:06MTI

Nem annyira az eladókon, hanem inkább a vásárlókon múlik, hogy működik-e a kábítószerüzlet - mondta Zacher Gábor toxikológus az M1 aktuális csatornán szombaton.

Hozzátette, hiába fogják el a "dílert", amíg van kereslet, addig jön helyette másik. A vásárlói oldalon van szükség értékrendváltozásra, hogy "merjenek jó döntést hozni" az emberek - hangsúlyozta.

Beszélt arról is, sokszor az eladó sem tudja, valójában milyen szert árul.

A toxikológus erről azzal kapcsolatban beszélt, hogy több embert - köztük két várandós nőt - súlyos állapotban vittek kórházba a mentők Törökszentmiklósról egy veszélyes, új pszichoaktív anyag fogyasztása miatt az elmúlt napokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.