Gyilkosság

Gyerekkori barátja ölhette meg a kakucsi lányt?

Lapinformáció szerint az őrizetbe vett 20 éves férfi M. Vivien gyerekkori barátja volt.

2016.03.10 12:35ma.hu

Mint arról mi is beszámoltunk, a március 5-én hajnalban eltűnt M. Vivien gyilkosság áldozata lett, holttestét a csütörtök hajnali órákban Dabas külterületén találták meg.

A lány édesanyja a Velvetnek elmondta: a rendőrök fél 9-kor keresték fel, hogy közöljék vele, lánya életét vesztette.

Facebook

A rendőrök egy 20 éves kakucsi fiatalt vettek őrizetbe a gyilkossággal összefüggésben, aki az anya szerint a fiatal lány gyermekkori barátja volt. A fiú sokszor fuvarozta haza M. Vivient, amikor késő estig szórakozott. Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt. Még nem azonosítottam a lányomat, de a rendőrök azt mondták, hogy az arca felismerhető, és nem erőszakolták meg - idézte fel a gyászoló anya.

A lap információi szerint a rendőrök több szerelmes üzenetet is találtak a lány telefonján, amit a fiú küldött, bár M. Vivien édesanyja azt mondta, soha nem volt közöttük szerelmi kapcsolat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.