Bűncselekmény

Megölték a fővárosban a hétvégén eltűnt fiatal nőt

Megtalálták csütörtökön Dabason annak a 20 éves nőnek a holttestét, aki a hétvégén Budapesten tűnt el.

2016.03.10 11:47MTI

A rendőrök emberölés gyanúja miatt elfogtak egy szintén 20 éves kakucsi férfit - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a nyomozók csütörtök hajnalban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg a vasárnapra virradó éjjel eltűnt fiatal nő holttestét, a halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van - tette hozzá a szóvivő, aki a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt további részleteket. Az ügyben bővebb rendőrségi tájékoztatás csütörtök délután vagy pénteken várható - jelezte.

Beluzsárné Belicza Andrea nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Blikknek azt az értesülését, hogy a lány is kakucsi lakos. A lap internetes oldalán az eltűnés után arról írt, hogy a fiatal nő a barátaival születésnapot ünnepelt a Népliget egyik szórakozóhelyén, és hajnali négy óra harminc perckor rögzítette a hely ipari kamerája, amint telefonálás közben kiment az épületből. Ezt követően "mintha elnyelte volna a föld" - fogalmaztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.