Közlekedés

Két ember megsérült egy fővárosi balesetben

Két személyautó ütközött össze szerda reggel a fővárosban, a balesetben ketten megsérültek, a XVII. kerületi Baross utca érintett szakaszát lezárták.

2016.02.03 08:50MTI

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondta: a Baross utca és a Sóska utca kereszteződésében történt a baleset. Az ütközés következtében az egyik autó egy kerítésnek csapódott, majd az oldalára borult. A mentők két embert vittek kórházba.

A Baross utcát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A katasztrófavédelmi szóvivő elmondása szerint ez egy forgalmas útszakasz, tömegközlekedést is érintheti a korlátozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.