Sorozatos ütközések

Megrendítő képsorok: kamerafelvétel került elő a szlovén tömegbalesetből

Ilyen hatalmas baleset még nem történt a szlovén utakon: több mint 70 autó rohant egymásba, személygépjárművek, teherautók és buszok.

2016.02.02 20:40ma.hu
Fotó: Bojan Velikojan

Több halottja és 30-nál is több sebesültje van annak a tömegbalesetnek, ami Szlovénia egyik tengerparti útján, a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán történt a hatalmas ködben szombaton. A Ljubljanából Triesztbe és Koperbe vezető autópályát mindkét irányba lezárták. Egy magyar sérült van. Az alábbi felvételen jól látható, amint az emberek menekülnek ki az autóikból, biztonságot keresve az út szélén, és jól hallható, ahogy folyamatosan érkeznek az álló roncsokba belerohanó újabb járművek.

Sajnos egyre több a tömegbaleset:
- 2014. december 28-án szintén a rossz látási viszonyok miatt történt hatalmas baleset, melyben 51 jármű és 120 ember volt érintett.
- 2011. november 28-án a sűrű ködben 38 autó rohant egymásba, több mint 50 ember megsérült, hárman meghaltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.