Riválisok

Vadászkéssel szúrt a buszmegállóban - a nő volt a vita tárgya

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki féltékenységből egy vadászkéssel szúrta meg barátnőjének korábbi élettársát Szegeden.

2016.01.27 09:21Havariapress
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

A csongrádi megyeszékhely egyik buszmegállójában hétfőn késő este keveredett szóváltásba egymással két helyi lakos.

A vitából dulakodás lett, melynek során az egyik férfi a nála lévő vadászkéssel oldalba szúrta ellenfelét, barátnőjének volt élettársát. A megszúrt férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, ennek ellenére a késelő elhagyta a helyszínt, és a közelben eldobta a kést is. A nyomozók ettől függetlenül hamar eljutottak a feltételezett tetteshez, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A 31 éves gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését, vele szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.