Debrecen-Haláp

Buszmegállóban "civódtak" - tonfával, késsel - a volt élettársak

A bántalmazás következtében az 52 éves férfi és a 44 éves nő az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedtek.

2015.12.30 10:44ma.hu
Forrás: Youtube

A debreceni rendőrök garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki B. Istvánnét és volt élettársát, K. Istvánt.

Egy nő bejelentést tett 2015. december 29-én 6 óra 28 perckor a rendőrség ügyeletére arról, hogy Debrecen-Halápon egy buszmegállóban a volt élettársa bántalmazta. A járőrök a helyszínre mentek, ahol ott találták a bejelentőt és volt élettársát. A nő szerint a férfi ököllel és tonfával fejbe ütötte őt, míg a férfi szerint volt élettársa egy késsel megszúrta az alkarján.

A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kíséretükkel mindkét személyt a kórházba vitték, majd - orvosi ellátásukat követően - a járőrök előállították őket a Debreceni Rendőrkapitányságra. A helyszínen végzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a helyi lakosok előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi többször megütötte és megrúgta a nőt, majd a táskájából elővett egy tonfát és azzal fejen ütötte, a nő pedig a nála lévő késsel szúrta meg a férfit, amellyel felületi sérülést okozott az alkarján. A rendőrök mindkettőjüket gyanúsítottként kihallgatták.

A bántalmazás következtében az 52 éves férfi és a 44 éves nő az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya K. István és B. Istvánné ellen - szabadlábon hagyásuk mellett - garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.