Nyíregyháza

Rablás miatt került őrizetbe a középkorú asszony

A szabolcsi megyeszékhelyen hétfőn napközben szólított meg két, akkor még ismeretlen elkövető egy 48 éves férfit, akivel kötekedni kezdtek.

2016.01.05 10:22Havariapress
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Elfogták a rendőrök azt a középkorú nőt és társát, akik a gyanú szerint mobiltelefont raboltak egy férfitól Nyíregyházán.

A nyomozás eddigi adatai szerint a szabolcsi megyeszékhelyen hétfőn napközben szólított meg két, akkor még ismeretlen elkövető egy 48 éves férfit, akivel kötekedni kezdtek, majd többször megütötték, végül a zsebéből elvitték a mobiltelefonját. A sértett csak órákkal később tett bejelentést a rendőrségre a történtekről, ekkor azonban a nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést.

Ennek eredményeképpen rövid időn belül elfogták a feltételezett tetteseket - egy 54 éves nőt és egy 46 éves férfit -, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket; egyikük szállásán előkerült az eltulajdonított készülék is. A rendőrség mindkét gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette, velük szemben rablás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.