23 éves "fiatalember"

Brutál: saját udvarában rugdalta félholtra a középkorú asszonyt

A Jászberényi Rendőrkapitányság előterjesztést tett a terhelt előzetes letartóztatásának indítványozására is.

2014.08.18 10:49Havariapress

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki úgy összevert és összerugdosott egy nőt Jászladányon, hogy a sértettet súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen vasárnap késő délelőtt támadott rá egy 23 éves férfi egy középkorú asszonyra annak udvarában.



Az eddig tisztázatlan eredetű konfliktus során a férfi előbb veszekedni kezdett az 51 éves nővel, majd több alkalommal megütötte és megrúgta áldozatát, aki emiatt súlyos sérüléseket szenvedett.



Az esetről szóló bejelentést követően az egyenruhások a helyszínről állították elő a támadót a helyi rendőrőrsre, ahol a gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A Jászberényi Rendőrkapitányság egyúttal előterjesztést tett a terhelt előzetes letartóztatásának indítványozására is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.