A járókelők tartották vissza

Villamosmegállóban próbált elrabolni egy kisgyereket egy középkorú nő

A járókelők tartották vissza azt a középkorú nőt a rendőrök kiérkezéséig, aki megpróbálta elrabolni egy asszony gyerekét a Jászai Mari téren, a villamosmegállóban.

2013.10.17 10:17Havariapress
Fotó: freedigitalphotos.com

Egy középkorú nő próbált meg elrabolni egy kisgyereket anyjától csütörtökön délelőtt, a Jászai Mari téren, a villamosmegállóban. A nő megragadta egy asszony gyerekének a kezét és rángatni kezdte, de az anyja nem engedte.

A középkorú nőt a járókelők körbefogták és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. Jelenleg az V. kerületi kapitányságon zajlik a kihallgatás, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.