Rendőrség

Telefonért késelt a tizenéves - mosdóba vonszolta áldozatát

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a tizenévest, aki egy hete két társával együtt késsel rabolt ki egy hasonló korú fiút egy ferencvárosi szórakozóhelyen.

2016.01.04 10:18Havariapress

A nyomozás eddigi adatai szerint december 27-én, vasárnap kora hajnalban, egy Ferenc körúti szórakozóhelyen három tizenéves támadott meg egy ott szórakozó, hasonló korú fiút. A sértettet ketten a szórakozóhely mosdójába vonszolták - miközben harmadik társuk figyeléssel biztosította a helyszínt -, majd ott a telefonja átadására szólították fel.

A fiú nem engedelmeskedett, ezért az egyik támadó pillangókést vett elő, amivel több helyen is megszúrta, majd további bántalmazások után elvették a nála lévő mobiltelefont és elmenekültek.

A rablók egyike már aznap önként feladta magát, a trió másik tagja szintén rövid időn belül rendőrkézre került, a harmadik támadót viszont csak napokkal az eset után sikerült elfogni, a vele szemben kiadott körözés alapján. A korábban elfogott két fiút a bíróság még az óévben házi őrizetbe helyezte, a 17 éves késelőnek viszont e hét hétfőn az előzetes letartóztatását rendelték el, a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, valamint a bűnismétlés veszélye miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.