Kőbánya

Villamosmegállóban, rózsafüzérrel a nyakban, szó nélkül - életveszélyben a késelés áldozata

A rendőrség az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást, és honlapjukon közzétették a támadóról készült grafikát.

2015.12.30 09:28MTI
Forrás: police.hu

Szóváltás nélkül életveszélyesen megszúrtak egy férfit kedd este Budapesten, a Szent László téri villamosmegállóban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

A rendőrség az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást, és honlapjukon közzétették a támadóról készült grafikát.

Az ismeretlen férfi 170-175 centiméter magas, 30-35 éves, borostás, bal felkarján tetovált, az elkövetéskor sötét színű, rövid ujjú pólót, sötét színű nadrágot és baseballsapkát viselt, a nyakában rózsafüzért hordott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.