Hétfő este

A Józsefvárosban fogták el a lőrinci késelőt

Hétfő este 19 óra 30 perckor a VIII. kerületi Vajdahunyad utcában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Zoltánt.

2015.12.01 07:11MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Néhány órán belül beazonosították és elfogták a rendőrök azt a személyt, aki a gyanú szerint megszúrt egy férfit hétfőn egy budapesti trafik előtt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd reggel.

A police.hu honlapon megjelentetett közlemény szerint a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Zoltán 33 éves budapesti férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított hétfő reggel 7 óra körül eddig tisztázatlan okból megszúrt egy férfit egy XVIII. kerületi, Csontváry Kosztka Tivadar utcai dohánybolt előtt. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök jelentős erőkkel kezdték meg az ismeretlen elkövető felkutatását, amelynek eredményeként beazonosították, majd hétfő este 19 óra 30 perckor a VIII. kerületi Vajdahunyad utcában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Zoltánt.

A férfit a nyomozók előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben a további eljárást - őrizetbe vétele mellett - a BRFK Életvédelmi Osztálya folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.