Az ágyneműhuzatot vitték a tolvajok

Rabolni mentek, de nem találtak semmit

Semmi értékeset nem vittek el, mindössze néhány ágyneműhuzatot szereztek azok a nők, akik mégis rablás miatt kerülhetnek előzetes letartóztatásba Miskolcon.

2015.12.18 14:18Havariapress

A borsodi megyeszékhelyen még szeptember 10-én délelőtt csöngetett be két, akkor még ismeretlen nő egy 79 éves férfi lakásába, és pénzt kértek tőle.

A nyugdíjas bezárta ajtóját a hívatlan látogatói elől, erre azok erőszakkal benyomták az ajtót, így a férfi a földre zuhant. A lakásba bejutva a két nő átkutatta a szekrényeket, de semmi értékeset nem találtak, mindössze néhány ágyneműhuzatot vettek magukhoz, majd azokkal távoztak a helyszínről.

Az ügy nyomozása a napokban vezetett eredményre, a megyeszékhelyi nyomozók ugyanis nemrég azonosították, majd elfogták a feltételezett tetteseket, egy 30 éves tiszalúci és egy 27 éves taktaharkányi nőt.

A Miskolci Rendőrkapitányságon e hét csütörtökön mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki, rablás megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.