Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás

Bíróság elé kerülhet a fegyveres trafikrabló

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki egy éve fegyverrel próbált kirabolni egy zuglói trafikot, majd fél éven át eredményesen bujkált a rendőrök elől.

2015.12.05 09:36Havariapress

A XIV. kerületi Mogyoródi út egyik dohányboltjába tavaly december 21-én este lépett be egy akkor még ismeretlen férfi, majd egy fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót és a bevétel átadására próbálta kényszeríteni.

Az alkalmazott ellenállása miatt azonban nem jutott pénzhez, ezért inkább elmenekült a helyszínről, majd csaknem fél éven keresztül eredményesen bujkált a rendőrök elől - a nyomozók csak június 10-én tudták elfogni, a Fejér megyei Pákozdon.

A 34 éves férfi ellen fegyveres rablás kísérlete miatt indult büntetőeljárás, melynek részeként a bíróság a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

A nyomozás a napokban lezárult, s a keletkezett ügyiratot a rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.