Miskolc, Búza tér

"Bizalmas viszony" a kocsmában: gyógyszert kevert áldozatának italába

A férfi az utcán a földre rogyott, a nő pedig a bódult állapotát kihasználva elvette a pénztárcáját és bankkártyáját

2015.12.09 11:10Havariapress
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Elfogták a rendőrök azt a nőt, aki három hete begyógyszerezte, majd kirabolta egy alkalmi ismerősét Miskolcon.

A borsodi megyeszékhelyen még november 18-án este ismerkedett össze egy vendéggel a Búza tér egyik sörözőjében. Rövid időn belül bizalmas viszonyba kerültek, ám amikor a férfi egy pillanatra nem figyelt oda a poharára, a nő gyógyszert kevert az italába, majd együtt távoztak az italkimérésből.

A férfi az utcán a földre rogyott, a nő pedig a bódult állapotát kihasználva elvette a pénztárcáját és bankkártyáját, majd a magatehetetlen áldozatot hátrahagyva elsietett a helyszínről. A rendőrök a nyomozás eredményeként mostanra azonosították a feltételezett tettest, majd e hét elején el is fogták az illetőt.

A 43 éves, helyi lakos, férjes asszonnyal szemben rablás és más bűncselekmények miatt is eljárás indult, a nőt a városi kapitányságon bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.