Legalább öt boltba próbált betörni

Előzetesbe került a bolti sorozatbetörő

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint legalább öt boltba próbált betörni az elmúlt éjszakák során Cegléden, több esetben eredményesen.

2015.12.05 09:44Havariapress

A Pest megyei város nyomozói e héten csütörtökön hajnalban értek tetten egy 20 éves csemői lakost, amint éppen betört a város egyik pékségébe, majd ott értékek után kutatott.

Rövid időn belül kiderült, hogy aznap este már nem ez volt az első kísérlete, előzőleg megpróbált bejutni egy élelmiszerüzletbe is, de nem bírta berúgni a bejárati ajtót, ezért onnan odébbállt.

A további adatgyűjtések fényt derítettek arra is, hogy vélhetően ugyanez az elkövető tört be november 10-ére virradó éjszaka egy ceglédi ruházati boltba, ahonnan készpénzt tulajdonított el, illetve november 30-án éjjel két másik ceglédi üzletbe, amelyek egyikében szintén pénzt és egy laptopot zsákmányolt.

A férfi ellen mindezek miatt büntetőeljárás indult, s az illetékes bíróság pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.