Többször is betörtek egy panzióba

Visszatérő betörőket értek tetten a szentendrei rendőrök

A helyszínen érték tetten a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint többször is betörtek egy panzióba Dobogókőn.

2015.12.03 08:47Havariapress

A szentendrei rendőrségre e héten hétfőn jelentették be, hogy az előző öt nap valamelyikén betörők jártak az egyik dobogókői panzióban, ahonnan többek között quadot, fűkaszát és szeszesitalokat loptak el.

A helyszíni szemle során kiderült, hogy az akkor még ismeretlen tettesek a szomszédos hétvégi házból is elloptak egy kerékpárt.

A nyomozás szálai két leányvári lakoshoz vezettek, akik korábban a panzió körül végeztek különböző munkákat, őket azonban kedden hiába keresték a rendőrök, nem találták őket otthon.

Felmerült viszont a gyanú, hogy a 30 éves férfi és társa ismét visszamehetett a panzióba, ezért a járőrök a helyszínre mentek, ahol tetten érték és elfogták a két embert, akiket előállítottak a szentendrei kapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

A náluk tartott házkutatás során az eltulajdonított tárgyak egy része is előkerült tőlük; mindezek alapján a nyomozóhatóság kezdeményezte a páros előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.