Felújítás

Széll Kálmán tér - A következő két hétvégén nem tud kiszállni a metróból

A metróépület felújítása miatt nem áll meg a piros 2-es.

2015.11.19 11:46MTI
Facebook BKK

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalánközölte, hogy november 21-22-én és 28-29-én az épület homlokzatának újjáépítésével és az épület belsőépítészeti munkáival, újraburkolásával folytatódik a felújítás. Emiatt ezen a két hétvégén a Széll Kálmán tér állomáson megállás nélkül áthaladnak a metró szerelvényei.

Az állomás kihagyása miatt M2-es jelzéssel pótlóbusz indul a Batthyány tér és a Széll Kálmán tér között, továbbá meghosszabbított útvonalon, Budakeszi és a Batthyány tér között járnak a 22-es buszcsalád járatai.

A tér felújításával és közlekedésével kapcsolatos legfrissebb információk megtalálhatók a BKK honlapján, a www.bkk.hu/szellkalmanter címen - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.