Forgalmi rend

Újabb csavar a közlekedési káoszon: Széll Kálmán tér

A 21-es buszcsalád végállomását a Csaba utcába, a 128-as és a 129-esét a Széll Kálmán tér Margit körúti oldalára, a 139-es és a 140-esét pedig a Krisztina körútra, a Csaba utca torkolatához helyezik át.

2015.10.18 08:49MTI
Forrás: Youtube

Megkezdik ma a Krisztina körút-Szilágyi Erzsébet fasor-Széll Kálmán tér jelzőlámpás csomópont középső részén is a Széll Kálmán tér felújítását, emiatt ismét változik a forgalmi rend és egyes BKK-járatok menetrendje.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a legnagyobb változás, hogy a Szilágyi Erzsébet fasor-Krisztina körút útvonalon a nagy csomópontban csak kétszer egy sávon haladhat majd a közúti forgalom. Ideiglenesen nem lehet majd a Szilágyi Erzsébet fasor felől a Margit körút, illetve a Dékán utca felé közvetlenül balra kanyarodni.

Mától a 21-es buszcsalád végállomását a Csaba utcába, a 128-as és a 129-esét a Széll Kálmán tér Margit körúti oldalára, a 139-es és a 140-esét pedig a Krisztina körútra, a Csaba utca torkolatához helyezik át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.