Forgalmi rend

Széll Kálmán tér - szerdától megint változás

A Margit körút és a Csalogány utca felől érkező járművek a már elkészült, végleges útpályán, két-két forgalmi sávon haladhatnak a Széll Kálmán tér felé.

2015.10.27 11:43MTI
Forrás: Youtube

Szerda reggeltől a végleges útpályán haladhatnak az autósok a Széll Kálmán tér felé a Széna téri csomóponton keresztül - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a honlapján.

A közlés szerint a Margit körút és a Csalogány utca felől érkező járművek a már elkészült, végleges útpályán, két-két forgalmi sávon haladhatnak a Széll Kálmán tér felé a Széna téri csomóponton keresztül. Ezzel egy időben megnyílik a térről a Lövőház utcai bevásárlóközpont felé vezető, korábban ideiglenesen lezárt gyalogátkelőhely is, így javulnak a környéken a gyalogos közlekedés feltételei is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.