Közúti baleset

Több kamion ütközött az M0-s autóúton, több kilométeres a torlódás

Az M5-ös autópálya csomópontja előtt történt a baleset.

2015.11.19 08:49MTI

Több kamion ütközött össze az M0-s autóúton az M5-ös autópálya csomópontja előtt csütörtök reggel, nagy a torlódás - közölte az Útinform honlapján. A balesetben egy ember sérült meg.

Tájékoztatásuk szerint a baleset az M1-es autópálya felől az M3-as felé vezető oldalon, közvetlenül az M5-ös csomópontja előtt, a 29. kilométernél történt.

Csak a leállósáv járható, több kilométeres a torlódás - hangsúlyozták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze három tehergépkocsi és két személyautó csütörtök reggel.

A balesetben egy ember sérült meg. A helyszínelést a Szigetszentmiklósi Autópálya Alosztály munkatársai végzik - tették hozzá.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínről egy 55 év körüli nőt könnyűnek tűnő sérülésekkel vittek kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.