A nyírségi szakaszon

Üzemanyag-szállító kamion borult a 38-ason

A jármű tízezer liter benzint és huszonháromezer liter gázolajat szállított, és a baleset következtében az üzemanyag szivárogni kezdett.

2015.11.06 10:16MTI

Árokba borult egy üzemanyagot szállító kamion a 38-as főút nyírségi, Tiszanagyfalu és Virányos közötti szakaszán pénteken, az utat a műszaki mentés idejére lezárták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei katasztrófavédelem és a rendőrség.

Tóth Gabriella alezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője elmondta, hogy a jármű tízezer liter benzint és huszonháromezer liter gázolajat szállított, és a baleset következtében az üzemanyag szivárogni kezdett.

A műszaki mentést a nyíregyházi tűzoltók kezdték meg.

Fehérvári Marietta százados, a szabolcsi rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy az útszakaszról a Rakamaz-Tokaj felől érkezőket Tiszanagyfalu, a Nyíregyháza felől utazókat Varjúlapos és Görögszállás felé terelik.

A balesetben senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.