Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás

Bíróság elé állhat a halálos balesetet okozó kamionos

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a kamionossal szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy halálos balesetet idézett elő egy gerecsei mellékúton.

2015.11.13 09:58Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei 1119-es számú mellékúton ez év május 22-én haladt kamionnal egy 41 éves tatabányai férfi, aki egy erősen jobbra ívelő kanyarból kihajtva átcsúszott járművével a szembejövő forgalmi sávba. Szemből épp akkor érkezett oda egy autós, aki már nem tudott kitérni és nekicsapódott a kamionnak, majd az út melletti füves árokba csapódott, vezetője pedig a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben az Esztergomi Rendőrkapitányságon indult vizsgálat a történtek tisztázására, melynek eredményeként halálos közlekedési baleset gondatlan okozásával gyanúsították meg a tatabányai kamionost. Az eljárást a rendőrség a napokban lezárta, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.