Németországból lopták az egyiket

Körözött autók akadtak horogra a déli határon

Két határállomáson is körözött autókra bukkantak a rendőrök Csongrád megyében.

2015.11.06 15:12Havariapress
Fotó: police.hu

A csanádpalotai határátkelőn dolgozó egyenruhásoknál csütörtökön délután jelentkezett kilépésre egy román állampolgár egy Mercedes személyautóval, melyről kiderült, hogy szerepel a körözött járművek között a Schengeni Információs Rendszerben.

Két órával később Röszkénél akart kilépni az országból egy szerb férfi, szintén egy német rendszámú Mercedes-szel, s az adattári ellenőrzés során kiderült, hogy a hatóságok azt is körözik - az eddigi adatok szerint mindkét járművet Németországból lopták el.

A magyar nyomozók az autókat lefoglalták, valamint mindkét esetben felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatóságokkal.

Fotó: police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.