Mindkettejüket kihallgatták

Drogfogyasztó páron ütöttek rajta Ecseren

Kábítószert fogyasztó páron ütöttek rajta a rendőrök egy ecseri ingatlanban, előállításuk után mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki.

2015.11.04 14:08Havariapress

A maglódi nyomozók kedden este, egy lakossági bejelentés alapján kerestek fel egy ingatlant a Pest megyei Ecseren, mert azt a tippet kapták, hogy az ott lakók kábítószert tartanak odahaza.

A lakásban igazoltattak egy 30 éves férfit és egy 27 éves nőt, akiknél valóban különféle droggyanús anyagokat találtak, sőt a lakásból kábítószer méréséhez és csomagolásához szükséges ezközök is előkerültek.

A férfit és társnőjét a rendőrök a helyszínen elfogták, előállították és - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.