Több millió forintot is találtak nála

Előzetesben a tetten ért drogdíler

Tetten értek a rendőrök egy kábítószerárust a napokban Győrött. A 22 éves férfit, akinél több millió forintot, amfetamint és marihuánát is találtak, előzetes letartóztatásba helyezték.

2015.11.02 09:07Havariapress

Október 28-án, értékesítés közben érték tetten a drogdílert Győrben. A rendőrök az elfogáskor több mint egy kilogramm marihuánát, 3 és fél millió forintot, valamint jelentős mennyiségű amfetamint találtak.

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban a bíróság az ügyészség indítványának megfelelően, egy hónapra elrendelte a 22 éves gyanúsított előzetes letartóztatását az eljárás megnehezítése és a bűnismétlés veszélyére tekintettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.