"Kristályt" adtak el

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Borsodban

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a három ember ellen új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett gyanúja indult eljárás.

2015.10.20 12:10MTI

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense tudatta, hogy egy tiszaújvárosi férfi és egy nő kábító hatású anyagot árult több környékbelinek, a "kristályt" többek között egy polgári férfinak is eladták, aki fogyasztotta, illetve továbbértékesítette azt.

A gyanúsítottaknál az anyag mellett annak kereskedelméhez szükséges eszközöket - mérleget, gyorszáró tasakokat -, továbbá nagy mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le.

A bíróság a tiszaújvárosi férfit előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.