Akcióban a rendőrség

Kábítószer-kereskedőket vettek őrizetbe

Kábítószer-kereskedőket, egy 31 éves nyíregyházi, illetve egy 47 éves budapesti lakost vettek őrizetbe a rendőrök, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

2015.10.02 14:55MTI

Fülöp Gergely őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy csütörtökön a fiatalabb férfinak alsó ruházatában 73,9 gramm, a gyorsteszt szerint marihuánát találtak.

A megindított eljárás adatai szerint a férfi a fővárosban vásárolta a drogot, amit nem csak fogyasztott, hanem árult is.

A nyíregyházi rendőrök megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai még aznap elfogták a fővárosban azt a férfit, akitől a nyírségi gyanúsított a kábítószert vehette.

Mindkettőjük ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával folytatódik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.