Kék fény

Lekapcsolták a bekábult drogfutárt

Több mint negyed kilónyi kábítószert találtak a rendőrök egy hajnalban igazoltatott autósnál Győr központjában, a férfiról ráadásul kiderült, hogy ő maga is az anyag hatása alatt autózott.

2015.10.22 09:48Havariapress

A dunántúli megyeszékhely egyenruhásai csütörtökön hajnalban, fél három körül intettek le egy autót a győri Egyetem téren, hogy igazoltassák annak sofőrjét. Miután a férfi feltűnően zavartan viselkedett, a járőrök úgy döntöttek, hogy alaposabban átvizsgálják és a gépkocsi csomag- és utasterét, illetve és a járművezető ruházatát.

Gyanújuk nem bizonyult alaptalannak, mert a sofőrülés alatt egy egész befőttesüvegnyi kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, és hasonló anyag került elő egy kisebb fémdobozból is. A több mint 300 grammnyi anyagról a férfi elismerte, hogy az marihuána, és azt is bevallotta, hogy az anyagból nem sokkal korábban ő maga is fogyasztott.

Az egyenruhások ezt követően előállították a 23 éves soproni lakost a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklásának vétsége miatt indítottak büntetőeljárást vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.