Elfogták

Szorongatta áldozata nyakát a parkolóban

Megtámadott és megpróbált kirabolni egy embert egy tököli parkolóban egy budapesti fiatalember. A támadó zsákmány nélkül menekült el, a rendőrök elfogták.

2015.10.16 18:03Havariapress

Csütörtökön délelőtt támadott meg egy fiatal férfi egy embert egy Tökölön, egy parkolóban. A támadó megszorította áldozata nyakát, miközben a mellénye zsebéből megpróbálta elvenni a pénztárcáját. Többször megütötte a férfit, a tárcát mégsem tudta megszerezni.

A zsákmány nélkül elmenekült támadót, egy 24 éves budapesti férfit a rendőrök néhány óra alatt elfogták. A rablás kísérletével meggyanúsított fiatalembert őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.