Kunszentmiklós

Két órán belül elfogták a Rózsa Ferenc utcai rablót

2015. szeptember 12-én 0 óra 15 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves R. Attilát.

2015.09.13 09:04ma.hu
Forrás: police.hu

Egy ismeretlen férfi a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. szeptember 11-én 22 óra 30 perc körüli időben Kunszentmiklóson, a Rózsa Ferenc utcában bántalmazott egy 36 éves nőt, majd az úttestre dobálta a sértett táskájának tartalmát, amiből készpénzt tulajdonított el.

Az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök 2 órán belül, 2015. szeptember 12-én 0 óra 15 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves R. Attilát.

Vele szemben - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított büntetőeljárást. A rendőrök kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.